Toimipisteet

HAKANIEMEN TOIMIPISTE SULJETAAN 1.11.2019 remontin ajaksi.

Lähin palveleva toimipiste on SoleusProteor Terveyspuisto,Tenholantie 10 B

00280 HELSINKI puh. 029 3400 660

Kulkuyhteydet Bussi 23 Toinen linja Kallion virastotalo- Invalidisäätiö Terveyspuisto

*********************************************************************

SoleusProteor on yksilöllisten apuvälineiden ja protetiikan erikoisliike, proteesipaja. Valmistamme, myymme ja vuokraamme laadukkaita apuvälineitä nopeasti ja joustavasti.

Jos kattavasta myymälätuotevalikoimastamme ei löydy sopivaa apuvälinettä tilanteeseesi, ammattitaitoiset apuvälineteknikkomme suunnitelevat ja toteuttavat sinulle sopivan tuotteen.

Apuvälineklinikkamme Hakaniemessä ja Ruskeasuolla, Espoossa Leppävaarassa sekä Lahdessa palvelevat hyvien liikenneyhteyksien päässä, esteettä katutasossa. Uusin toimipiste sijaitsee Ortonin mäellä Terveyspuistossa osoitteessa Tenholantie 10 B C siipi 00280 HELSINKI

Helsinki

Hakaniemen apuvälineklinikka

Palvelemme teitä Hakaniemen toimipisteessä kaikkiin apuvälinetarpeisiin liittyen lukuun ottamatta protetiikkaa. Painopistealueitamme ovat kompressiotuotteet, yksilölliset tukipohjalliset sekä ortopediset valmisapuvälineet. Suosittelemme ajanvarausta tarjotaksemme teille sujuvan ja kiireettömän palvelun. Koko henkilökunnallamme on terveydenhuoltoalan koulutus.

> Lue lisää

 

Helsinki

Ruskeasuon apuvälineklinikka

Ruskeasuon apuvälineklinikka on SoleusProteorin suurin yksikkö, joka on erikoistunut kenkämestari konseptilla jalkineisiin. Mallistosta löytyy kaikille oikeat jalkineet, ja tarvittaessa tehdasmittajalkineet ja myös ortopediset jalkineet jotka tehdään lähituotantona toimipisteessämme. Tuotevalkikoimaan kuuluvat myös tukipohjalliset.

Kiskontiellä on SoleusProteorin kenkätehdas.

Kiskontien myymälässä on myös sovitetaan ja valmistetaan tukiliivejä, tyrävöitä ja korsetteja.

Kiskontiellä työskentelee 13 henkilöä; neljä apuvälineteknikkoa yksi ja jalkojenhoitaja ja seitsemän kenkien tekoon erikoistunutta ammattilaista.

> Lue lisää

 

 

Espoo

Leppävaaran apuvälineklinikka

Espoon apuvälineklinikka on muiden toimipisteidemme tavoin apuvälinepaja, jossa mitoitamme, sovitamme, myymme ja valmistamme ortopedisia apuvälineitä. Klinikallamme palvelee viisi terveydenhuoltoalan ammattilaista; kolme apuvälineteknikkoa, fysioterapeutti ja fysioterapeutti/ apuvälineteknikko. Asiakaspalvelijoidemme lisäksi ortopedisten jalkineiden parissa pajalla työskentelee suutari.

> Lue lisää

 

Lahti

Vesijärvenkadun apuvälineklinikka

Lahden apuvälineklinikka tarjoaa apuvälineratkaisut laaja-alaisesti aina yksilöllisen tarvearvion mukaisesti. Valikoima kattaa ortoosit, proteesit, erityis- ja ortopedisetjalkineet, tukipohjalliset ja valmistuet. Mitoitamme myös kompressioterapia-apuvälineitä tukihihoja tukisukkia ja painevaatteita. Arvioimme apuvälinetarpeen, valmistamme  ja sovitamme yksilölliset apuvälineet sekä ohjeistamme käytön ja hoidon. Käytössä on myös valmisapuvälineiden varasto, sekä laaja tilausvalikoima asiakkaan tarpeiden mukaan. Klinikalla palvelee kolme apuvälineteknikkoa.

 

> Lue lisää

 

Helsinki

SoleusProteor Terveyspuisto

Soleus Oy:lle uusi toimipiste!

Apuvälinepalvelun tuottaja vaihtuu ”Ortonin mäellä”.

SoleusProteor Orton Terveyspuisto palvelee sairaalan asiakkaiden lisäksi kaikkia apuvälinepalveluiden tarvitsijoita.

Jos kattavasta myymälätuotevalikoimastamme ei löydy sopivaa apuvälinettä tilanteeseesi, ammattitaitoiset apuvälineteknikkomme suunnitelevat ja toteuttavat sinulle sopivan tuotteen.

Esimerkkejä tuotevalikoimastmme:

-kompressioterapiatuotteet (lääkinnälliset hoitohihat, -hanskat, ja sukat
-kasvomaskit
-kypärät, mittojen mukaan
-proteesit (sääri-, reisi-, käsi-, silikoni- sekä erityisproteesit)
-rintaproteesit
-Soft Brace- korsetit
-alaraajaortoosit esimerkiksi, nilkaan, polveen, kyynärniveleen ja ranteeseen
-peroneustuet puolivalmiit ja yksilölliset
-kyynärvarren ojennuslastat

 SoleusProteor -hyvinvointiasi tukemassa entistä lähempänä sinua.

 

> Lue lisää

 

Puhelinnumeromme ovat erityishinnoiteltuja 0207-alkuisia yritysten tavoitettavuusnumeroita, joiden soittajahinnat perustuvat puhelinpalveluntuottajan hinnastoon.

Soittajahinnat:

  • matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min (sis. alv 24%)
  • lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min (sis. alv 24%)