Toimipisteet

SoleusProteor on ortopedisten apuvälineiden ja protetiikan erikoisliike, proteesipaja. Valmistamme, myymme ja vuokraamme laadukkaita apuvälineitä nopeasti ja joustavasti.

Jos kattavasta myymälätuotevalikoimastamme ei löydy sopivaa apuvälinettä tilanteeseesi, ammattitaitoiset apuvälineteknikkomme suunnitelevat ja toteuttavat sinulle sopivan tuotteen.

Apuvälineklinikkamme Hakaniemessä ja Ruskeasuolla, Espoossa Leppävaarassa sekä Lahdessa palvelevat hyvien liikenneyhteyksien päässä, esteettä katutasossa.

Helsinki

Hakaniemen apuvälineklinikka

Palvelemme teitä Hakaniemen toimipisteessä kaikkiin apuvälinetarpeisiin liittyen lukuun ottamatta protetiikkaa. Painopistealueitamme ovat kompressiotuotteet, yksilölliset tukipohjalliset sekä ortopediset valmisapuvälineet. Suosittelemme ajanvarausta tarjotaksemme teille sujuvan ja kiireettömän palvelun. Koko henkilökunnallamme on terveydenhuoltoalan koulutus.

> Lue lisää

Helsinki

Ruskeasuon apuvälineklinikka

Ruskeasuon apuvälineklinikka on SoleusProteorin suurin yksikkö, proteesipaja. Kiskontiellä työskentelee 18 henkilöä; kuusi apuvälineteknikkoa yksi jalkojenhoitaja ja yhdeksän kenkien tekoon erikoistunutta ammattilaista.

> Lue lisää

 

Espoo

Leppävaaran apuvälineklinikka

Espoon apuvälineklinikka on muiden toimipisteidemme tavoin apuvälinepaja, jossa mitoitamme, sovitamme, myymme ja valmistamme ortopedisia apuvälineitä. Klinikallamme palvelee viisi terveydenhuoltoalan ammattilaista; kolme apuvälineteknikkoa, fysioterapeutti ja fysioterapeutti/ apuvälineteknikko. Asiakaspalvelijoidemme lisäksi ortopedisten jalkineiden parissa pajalla työskentelee suutari.

> Lue lisää

Lahti

Vesijärvenkadun apuvälineklinikka

Lahden apuvälineklinikka tarjoaa apuvälineratkaisut laaja-alaisesti aina yksilöllisen tarvearvion mukaisesti. Valikoima kattaa ortoosit, proteesit, erityis- ja ortopedisetjalkineet, tukipohjalliset ja valmistuet. Mitoitamme myös kompressioterapia-apuvälineitä tukihihoja tukisukkia ja painevaatteita. Arvioimme apuvälinetarpeen, valmistamme  ja sovitamme yksilölliset apuvälineet sekä ohjeistamme käytön ja hoidon. Käytössä on myös valmisapuvälineiden varasto, sekä laaja tilausvalikoima asiakkaan tarpeiden mukaan. Klinikalla palvelee kolme apuvälineteknikkoa.

 

> Lue lisää

Helsinki

SoleusProteor Orton Terveyspuisto

Soleus Oy:lle uusi toimipiste!

Apuvälinepalvelun tuottaja vaihtuu ”Ortonin mäellä”.

SoleusProteor avaa alkukeväällä 2018 viidennen täyden apuvälinepalvelun toimipisteen, joka sijaitsee sairaala Ortonin terveyspuistossa Tenholantie 10:ssä.

Invalidisäätiö saneeraa SoleusProteorille sairaalan ensimmäisen kerroksen C-osaan, kahvilan viereiseen siipeen apuvälinemyymälän sekä –pajan.

Ennen kuin SoleusProteor Orton Terveyspuiston toimipiste valmistuu, palvelemme Ortonin asiakkaita Ruskeasuon SoleusProteorissa osoitteessa Kiskontie 1.

Keväällä 2018 uuden toimipisteen avaamisen jälkeen kaikki viisi toimipistettämme palvelevat täysipainoisesti. Myös Kiskontien SoleusProteorin toiminta jatkuu ennallaan.

SoleusProteor Orton Terveyspuisto palvelee sairaalan asiakkaiden lisäksi kaikkia apuvälinepalveluiden tarvitsijoita.

Uuden toimipisteen avaamisella SoleusProteor pyrkii tuottamaan apuvälinepalveluita lähellä yhteistyökumppaneitaan ja potilas-asiakkaitaan.

SoleusProteor -hyvinvointiasi tukemassa entistä lähempänä sinua.

Puhelinnumeromme ovat erityishinnoiteltuja 0207-alkuisia yritysten tavoitettavuusnumeroita, joiden soittajahinnat perustuvat puhelinpalveluntuottajan hinnastoon.

Soittajahinnat:

  • matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min (sis. alv 24%)
  • lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min (sis. alv 24%)