Silikoniortoosit- ja proteesit

Silikoni on erinomainen materiaali apuvälinevalmistuksessa sen kudosystävällisyytensä, joustavuutensa ja vedenpitävyytensä ansiosta. Valmistamme silikonista mm. osajalkaterä-, käsi- ja sormiproteeseja. Silikoniproteesi on esteettinen apuväline, joka pysyy napakasti paikoillaan niin sanotun ”imukuppi”- efektin avulla. Valmistamme silikonista valmistetut apuvälineet itse apuvälineklinikoillamme.

Lihastäytesilikonit

Lihastäytesilikonit

Lihastäytesilikoilla korvataan puuttuva kehon osa, esimerkiksi osa pakaralihasta. Lihastäytesilikoni on käyttäjälleen tärkeä kehon toiminnallisen ja ulkonäöllisen symmetrian säilyttämiseksi.

Sormi- ja käsiproteesit

Sormi- ja käsiproteesit

Silikonista valmistettu käsi- tai sormiproteesi on esteettinen apuväline, joka pysyy napakasti paikoillaan niin sanotun ”imukuppi”- efektin avulla. Kädestä ja sormista pyritään tekemään mahdollisimman luonnollisen näköisiä ja mahdollisimman hyvin ihon väriä vastaavaksi.

Osajalkateräproteesit

Osajalkateräproteesit

Silikonista valmistettu osajalkateräproteesi on varpaansa, osan varpaistaan tai koko jalkateränsä menettäneen henkilön yksilöllinen apuväline, joka on sekä esteettinen että toiminnallinen. Proteesin muotoiltu sisäpinta tasaa jalkaan kohdistuvaa painetta, helpottaa kuormittamista molemmille jaloille ja normalisoi kävelyn.

Silikoni-materiaali apuvälinevalmistuksessa

Silikoni-materiaali apuvälinevalmistuksessa

Silikonia on käytetty lääketieteellisiin tarkoituksiin jo yli 50 vuoden ajan. Silikoni onkin erinomainen materiaali apuvälinevalmistukseen, sillä se on kudosystävällistä, joustavaa ja vedenpitävää.