Nivus- ja vatsatyräratkaisut

 

HUOM! MITANOTOT AJANVARAUKSELLA

Nivustyrävöiden lisätiedustelut ja yhteydenotot SoleusProteor Terveyspuisto vaihde 029 3400660 tai Leppävaara vaihde 029 3400 640.

Vatsatyräliivien lisätiedustelut ja yhteydenotot SoleusProteor Ruskeasuo Kiskontie 1 vaihde 020 7431 810.

Nivustyrävyöt

Nivustyrävyöt

Tyrällä tarkoitetaan vatsaontelon sisällön työntymistä vatsanpeitteiden läpi. Tyrä ”pullistuu” esiin yleensä, kun vatsaontelon sisäinen paine kasvaa esim. ponnistaessa, yskiessä tai nostaessa. Vatsaontelon paineen helpottaessa tyrän pitäisi kuitenkin palautua tai olla helposti takaisin sisään painettavissa. Tyrävöiden tarkoituksena on rajoittaa tyrän ulos työntymistä, lievittää kipua ja minimoida tyrän kureutumisriskiä. Tyrävyöt eivät kuitenkaan paranna itse ongelmaa. Arjen sujuvuuden varmistamiseksi suosittelemme, että asiakkaalla on käytössä kaksi tyrävyötä.

Soleuksessa on tarjolla valmiita nivustyrävöitä, joista useimmille löytyy sopiva ratkaisu. Tehdasvalmisteisiin malleihin teemme tarvittaessa yksilöllisiä muutostöitä. 

Vatsatyräliivit

Vatsatyräliivit

Vatsan alueen operaatiot ovat yleistyneet erilaisten sairauksien myötä. Avanneleikkaus on yleinen toimenpide, jolla normaalit kehon kuona-aineet ohjataan kulkemaan uutta reittiä tekemällä avanne vatsan seinämään. Leikatulle alueelle voi kuitenkin kehittyä tyrä, jota voidaan tukea erilaisten apuvälineiden avulla. Ihon suojaaminen avanteen ympäriltä on tärkeää. Toisinaan tarve on väliaikainen, joskus tyrävyötä voi joutua käyttämään läpi elämän. Tuen miellyttävyys ja toimivuus vaikuttavat suuresti elämän laatuun. Me Soleuksessa pyrimme kehittämään yhä parempia tuotteita ja ratkaisuja yhdessä käyttäjäasiakkaiden sekä hoitavan tahon kanssa.