Painevaatteet

 

HUOM! MITANOTOT AJANVARAUKSELLA!

Varaa aika kompressiotuotteen mitoitukseen sinua parhaiten palvelevalta SoleusProteorin apuvälineklinikalta: 

Terveyspuisto Tenholantie 10, vaihde 029 3400 660 

Espoo Bertel Jungin aukio 9 A,  vaihde 029 3400 640

 

SoleusProteor Terveyspuiston ja Espoon toimipisteistämme saa sekä lapsille että aikuisille teetettäviä yksilöllisiä mittatilauspainevaatteita sekä mittatilauskompressiovaatteita (bodyja, housuja, shortseja, paitoja, liivejä, hihoja tai hanskoja). 

Mittatilauksena tehtäviä kompressiovaatteita; paitoja, housuja tai kompressiosukkien kanssa erilaisia alaraajaan teetettäviä ratkaisuja käytetään turvotuksen hoidossa nesteen poistumista tehostamaan. 

Lymed Sense -neurologisia painevaatteita käytetään esimerkiksi hypotonisten, CP-vammaisten, EDS- potilaiden, autistien, halvaus- ja pareesipotilaiden yksilöllisessä kuntoutuksessa sekä myös kroonisen kivun hoitoon ja hallintaan (mm. CRPS). 

Painehanskoja ja hihoja voidaan valmistaa mm. käsien puremisen estämiseen, jolloin niihin voidaan tehdä erilaisia vahvistuksia tuotteen kestävyyden parantamiseen.

Neurologisten painevaatteiden toiminta perustuu asento- ja liikeaistia voimistaviin vaikutuksiin sekä syvätunnon vahvistamiseen.

Painevaatteita mitoitettaessa huomioidaan asiakkaiden erilaiset tarpeet ja asuihin on toteutettavissa erilaisia painearvoja kehon eri alueille. 

Paitoihin ja bodeihin voidaan toteuttaa erilaisia vahvistuksia tuplakankailla tai vahvemmilla materiaaleilla mm. lievää skolioosia tai selän flexio- taipumusta hillitsemään.

Painevaatteisiin voidaan toteuttaa erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja (vetoketjut, hakaset, tarranauhat tai nepparit) pukemista helpottamaan sekä yksilöllisiä lisäratkaisuja hoitavan yksikön toiveiden mukaisesti.

 Kysy ammattilaisiltamme erilaisista painevaatteiden vaihtoehdoista.