Kompressiotuotteet

 

HUOM! MITANOTOT AJANVARAUKSELLA

Hakaniemi vaihde 020 7431 800

Ruskeasuo vaihde 020 7431 810

Terveyspuisto vaihde 029 3400 660

Espoo vaihde 029 3400 640

Lahti vaihde 029 3400 650

 

 

 

 

Tukisukat  ja lääkinnälliset hoitosukat

Tukisukat  ja lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnälliset hoitosukat ovat raajojen ympärys- ja pituusmittojen mukaan valittavia tuotteita, joiden hoitopaine kevenee asteittain äärialueilta vartaloa kohden. Sukkia on saatavilla sekä standardimitoituksella että yksilöllisten mittojen mukaan valmistettuina. Hoitotuloksen kannalta on olennaista, että kompressiotuotteen mitoitus on oikea. Tuotteet otetaan käyttöön vähitellen, jolloin keholle jää aikaa tottua paineeseen ja sen vaikutuksiin. 

Hoitohihat ja - hanskat

Hoitohihat ja - hanskat

Lääkinnällisiä hoitohihoja ja -hanskoja käytetään yläraajan lymfaattisen turvotuksen ja laskimoverenkierron ongelmien hoidossa. Kompressiohihoja ja -hanskoja on useita eri materiaaleja ja vahvuuksia ja malli suunnitellaan asiakkaan hoitotarpeen mukaisesti. Hihat ja hanskat vaativat tarkan mitoituksen, mikä pyritään aina tekemään aamupäivästä, koska silloin turvotus on pienimmillään.

3D- tukivaatteet

3D- tukivaatteet

Yksilöllisiä mittatilaustukivaatteita (housuja, shortseja, paitoja tai liivejä) voidaan valmistaa useisiin eri käyttötarkoituksiin, joissa paineen vaikutuksella on havaittu olevan positiivisia tuloksia. Käyttöalueita ovat esimerkiksi turvotuksen hoito, kehonhallinnan parantaminen tai rauhoittavan vaikutuksen hakeminen. Tukivaatteita mitoitettaessa huomioidaan asiakkaiden erilaiset tarpeet ja asuihin on toteutettavissa erilaisia painearvoja kehon eri alueille.

Kompressiorintaliivit

Kompressiorintaliivit

Kompressioliivien tarkoituksena on poistaa turvotusta rintojen, kainaloiden ja kylkien alueelta.

Oheistuotteet

Oheistuotteet

Kompressiotuotteiden päivittäistä käyttöä helpottamaan on olemassa valikoima erilaisia oheistuotteita. Näitä oheistuotteita ovat muun muassa erilaiset pukemisen apuvälineet hoitosukkien ja -hihojen pukemiseen, pesuaineet sekä sukkaliima.