Tehdasvalmisteiset ortopediset mittajalkineet

Mittajalkineet soveltuvat asiakkaille, joiden jalkojen rakenne ei vaadi täysin yksilöllistä lestiä, mutta jonkin lääkinnällisen syyn vuoksi jalkineisiin tarvitaan lisätilaa tai muuta rakenteellista muutostyötä. Näitä syitä voivat olla esim. vaivasenluut, vasaravarpaat, diabeteshaavaumat, turvotus, heikkokätisyys (kiinnityksen muutos), nilkkojen tuennan tarve ja jalkojen pituusero. Apuvälineteknikon ohjeiden mukaisesti valmistettavissa jalkineissa pystytään huomioimaan asiakkaan yksilöllisiä toiveita.

Näiden jalkineiden hankintaa varten suosittelemme ajanvarausta mitanottoa varten Ruskeasuon, Leppävaaran tai Lahden apuvälineklinikkaan. Terveydenhuollon ammattilaisina tutkimme ja mittaamme jalat, teemme kuormitustutkimuksen mahdollisia tukipohjallisia varten ja tilaamme juuri sinun mitoillesi sopivat jalkineet suoraan tehtaalta.

Kauttamme saa kotimaisen Kenkätiimin ja amerikkalaisen Dr.Comfortin jalkineita aikuisille, sekä norjalaisen Klavenessin FIA- ja OAS -jalkineita sekä aikuisille että lapsille. Kymmeniä erilaisia malleja. Toimitusaika jalkineille on keskimäärin 4-5 viikkoa.

Lisätietoa jalkineista antaa apuvälineteknikko Satu Pesso.