SUOMEN KENKÄMESTARIT®

Soleus Oy:n Ruskeasuon apuvälineklinikalla toimii Klavenessin erityisjalkinemyymälä, joka perustuu syksyllä 2017 lanseeraamaamme Suomen Kenkämestarit –konseptiin. Sen tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme kaikki jalkojen hyvinvointia edistävät tuotteet ja palvelut saman katon alta;

  • mukavuusjalkineet
  • tehdasvalmisteiset erityisjalkineet
  • tehdasvalmisteiset ortopediset mittajalkineet
  • yksilölliset ortopediset jalkineet
  • yksilölliset tukipohjalliset
  • kompressioterapiatuotteet (tukisukat sekä oheistuotteet)
  • korjaavan suutarin palvelut.

                    

Nyt kengät joka jalan mukaan Helsingin Ruskeasuon Klaveness-myymälästä osoitteesta Kiskontie 1.

Jalkineasiantuntijamme opastavat sinua niin oikeanlaisen kengän valitsemisessa kuin kenkien käytössä ja hoidossa sekä kartoittavat tarpeen mukaan myös jalkojesi kokonaistilanteen. Pelkästään hyvä kenkä ei välttämättä aina riitä. Jos jaloissa on virheasentoa, jalkaterässä kovettumia tai haavoja tai alaraajoissa turvotusta, lisäapua jalkojesi hyvinvoinnille saat tukipohjallisista tai tukisukista, jotka valmistetaan yksilöllisten mittojesi mukaan.

Klaveness –myymälässämme on tarjolla J-M lestimitoitettuja jalkineita tukipohjallisten käyttäjille, varvasongelmaisille, reumaatikoille, diabeetikoille, lapsille, naisille, miehille sekä ortoosin käyttäjille (lapset/nuoret).

Jos sinulla on tarvetta vielä leveämpiin tai tukevampiin jalkineisiin, voimme teetättää ortopediset mittajalkineet tehtaalla. Näihin jalkineisiin on mahdollista tilata lisätilaa varpaille, muuttaa kengän kiinnitystä, teetättää sisä- ja ulkokorotuksia sekä voit valita värin ja materiaalin laajasta valikoimasta.

 

Täysin yksilölliset ortopediset jalkineet valmistamme itse omalla apuvälinepajallamme Helsingin Ruskeasuolla. Ne ovat apuvälineteknikoiden ja jalkinemestareiden taidonnäytteitä ja kotimaista käsityötä. Ortopedisia jalkineita tarvitsevat usein asiakkaat, joiden jalkojen virheasento tai koko tai muu merkittävä seikka estää tehdasvalmisteisten jalkineiden sopivuuden.

Korjaava suutarimme tekee jalkineiden korjaukset ja muutostyöt, jalkineiden ulkopohjien korotukset sekä ulkopohjien nastoitukset sekä liukuestekorkolappujen asennukset.

Tervetuloa tutustumaan Suomen laajimpaan jalkineiden käyttäjien palvelukokonaisuuteen!