Erityisjalkineet ja tehdasvalmisteiset mittajalkineet

Hakaniemen kenkäklinikalta
SoleusProteor Hakaniemi Siltasaarenkatu 11, HELSINKI.
Puh. 020 7431800

 

ERITYISJALKINEIKSI kutsutaan mm. lasten kampura-, antivarus-, tuki-, ortoosi-, sekä aikuisten diabetes-, reuma-, venykepäällis- ja hoitojalkineita. Myymme tilaustuotteina hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja kauniita, Euroopan tehtaissa valmistettuja jalkineita, joiden ominaisuuksiin kuuluvat asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden mm. tukevuus, riittävä leveys, tukipohjallisvara, pehmeys, kengän käynti, pohjan jäykisteet ja ulkonäkö.

Tilavalestisiin erityisjalkineisiin mahtuu yksilöllinen tukipohjallinen. Kenkien sovituksen yhteydessä voimme tarvittaessa tehdä myös jalkojen kuormitustutkimuksen henkilökohtaisia tukipohjallisia varten, jotka ovat usein hyvän kengän jälkeen tärkein perusta jalkojen hyvinvoinnille.

Jalkineiden hankintaa varten suosittelemme ajanvarausta Ruskeasuon, Leppävaaran tai Lahden toimipisteeseen, jossa suoritamme tarvittavat jalan mittaukset ja tutkimukset.

Toimitusaika jalkineille on n. 2 viikkoa.

 

TEHDASVALMISTEISET ORTOPEDISET MITTAJALKINEET


Mittajalkineet soveltuvat asiakkaille, joiden jalkojen rakenne ei vaadi täysin yksilöllistä lestiä, mutta jonkin lääkinnällisen syyn vuoksi jalkineisiin tarvitaan lisätilaa tai muuta rakenteellista muutostyötä. Näitä syitä voivat olla esim. vaivasenluut, vasaravarpaat, diabeteshaavaumat, turvotus, heikkokätisyys (kiinnityksen muutos), nilkkojen tuennan tarve ja jalkojen pituusero. Apuvälineteknikon ohjeiden mukaisesti valmistettavissa jalkineissa pystytään huomioimaan asiakkaan yksilöllisiä toiveita.

Näiden jalkineiden hankintaa varten suosittelemme ajanvarausta mitanottoa varten Ruskeasuon, Leppävaaran tai Lahden apuvälineklinikkaan. Terveydenhuollon ammattilaisina tutkimme ja mittaamme jalat, teemme kuormitustutkimuksen mahdollisia tukipohjallisia varten ja tilaamme juuri sinun mitoillesi sopivat jalkineet suoraan tehtaalta.

Kauttamme saa kotimaisen Kenkätiimin ja amerikkalaisen Dr.Comfortin jalkineita aikuisille, sekä norjalaisen Klavenessin FIA- ja OAS -jalkineita sekä aikuisille että lapsille. Kymmeniä erilaisia malleja. Toimitusaika jalkineille on keskimäärin 4-5 viikkoa.

Lisätietoa jalkineista antaa apuvälineteknikko Satu Pesso.