Aikuisten myymäläjalkineet Ruskeasuolla

PODOWELL -KESÄJALKINEET NAISILLE

Pehmeät, joustavat, tilavalestiset ja helposti puettavat jalkineet tukipohjallisvaroin. Soveltuvat hyvin reumaatikoille ja diabeetikoille, sekä varvasongelmaisille ja turvotuksesta kärsiville.

Väri: musta

Koot: 36-42

Hinta 110,-

Kaikki aikuisten myymäläjalkineet löydät Ruskeasuon toimipisteestä! Tervetuloa sovittamaan! Ajanvarausta suositellaan.

PODOWELL -KÄVELYKENGÄT

Naisten ja miesten pehmeänahkaiset, tilavalestiset ja helposti puettavat jalkineet tukipohjallisvaroin. Soveltuvat erityisesti reuma-ja diabetesjalkineiksi, varvasongelmaisten ja jalkojen turvotuksesta kärsiville. 

Väri: musta

Koot: 36-48

Hinta 157,50


PODOWELL-TOSSUT

Naisten ja miesten joustavapäälliset, antibakteeriset, tilavalestiset ja pestävät tossut tukipohjallisvaroin. Soveltuvat hyvin reuma- ja diabeteskäyttöön, varvasongelmaisille ja turvotuksesta kärsiville.

Väri: musta

Koot: 36-48

Hinta 100,-

BERKEMANN -SANDAALIT


Naisille tukevia, kauniita sandaaleita sisä- tai ulkokäyttöön, sekä työjalkineiksi,  takaremmillä tai ilman. Vaihtoehtoina nupukki- ja pintanahka. Irrotettava sisäpohjallinen. Tilauksesta myös useita erilaisia malleja!

Väri: punainen tai musta

Hinnat 129,- -135,-

BASSANO -LENKKARIT

Sporttiset jalkineet vapaa-aikaan ja ulkoiluun. Irrotettava sisäpohjallinen, leveä lesti, hengittävä nahkapäällinen, rullaava ja jämäkkä ulkopohja, jonka vuoksi soveltuvat hyvin myös diabeetikoille.

Väri: musta

HAJAKOKOJA JÄLJELLÄ

Hinta 152,-

MIESTEN ORTO -TARRAJALKINEET

Kotimaiset tilavalestiset (K-laajuus), tarrakiinnitteiset kävelykengät irrotettavalla sisäpohjallisella, päällinen ja vuori aitoa nahkaa. Hyvä, pitävä kumipohja. Soveltuu hyvin diabetes- tai reumajalkineeksi sekä tukipohjallisten käyttäjille.

Väri: musta

HAJAKOKOJA JÄLJELLÄ

Hinta 134,-

MIESTEN ORTO -NAUHAJALKINEET

Kotimaiset nauhakiinnitteiset kävelykengät. Tilavalestinen (K-laajuus) nahkajalkine, joka soveltuu hyvin diabetes- ja reumajalkineeksi sekä tukipohjallisten käyttäjille irrotettavan sisäpohjallisen ansiosta. Pitävä kumipohja.


Väri: musta

Hinta 130,-

MIESTEN ORTO -TALVINILKKURIT

Kotimaiset nauha- ja vetoketjukiinnitteiset villavuoriset nilkkurit. Tilavalestinen (K-laajuus) nahkajalkine, joka soveltuu hyvin diabetes- tai reumajalkineeksi sekä tukipohjallisten käyttäjille irrotettavan sisäpohjallisen ansiosta. Pitävä kumipohja.


Väri: musta

HAJAKOKOJA JÄLJELLÄ

Hinta 146,-

NAISTEN ORTO- NAUHAJALKINEET


Kotimaiset mukavat, sporttiset nauhakiinnitteiset kävelykengät naisille. Tilava K-laajuus, kumipohja, irrotettava sisäpohjallinen. Soveltuu diabetes- tai reumajalkineeksi sekä tukipohjallisten käyttäjille.

Väri: musta 

HAJAKOKOJA JÄLJELLÄ

Hinta 124,-