Kengät

Tehdasvalmisteisia mittajalkineita tai yksilöllisiä ortopedisia jalkineita harkitaan silloin, kun kauppojen kenkävalikoimien lestimitoitukset eivät ole riittävät. Terveyskeskuksen/ keskussairaalan lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen voi tarkistaa, riittävätkö asiakkaan lääkinnälliset perusteet jalkineiden maksusitoumusta varten. Yleisimpiä mitta- ja ortopedisten jalkineiden asiakasryhmiä ovat: diabeetikot, reumaa sairastavat, alaraaja-amputoidut, nivelrikkoiset, lyhytkasvuiset ja kehitysvammaiset. Tukipohjallisten käyttö, vaikeat virheasennot, polion jälkitila, trauma, leikkaukset, jalkojen koko- ja pituuserot, halvaus, synnynnäiset epämuodostumat ja kampurajalka saattavat myös vaikeuttaa jalkineiden hankintaa. Teemme myös asiakkaan omiin jalkineisiin muutostöitä sekä kengän korotuksia tasaamaan alaraajojen pituuseroa.

 

 

Klaveness mitta- ja erityisjalkineet

Klaveness mitta- ja erityisjalkineet

KLAVENESS KONSEPTI

Klavenessin perustajien ideana on ollut alusta saakka yhdistää tyylikkyys ja mukavuus, sekä laaja lesti laadukkaisiin materiaaleihin ja ammattitaitoon.
Filosofiamme mukaan kenkien tulee istua jalkaan, ei toisin päin. Tuotekehitys on suunnittelijoiden ja jalkineasiantuntijoiden saumatonta yhteistyötä, jonka tarkoituksena on yhdistää estetiikka ja halutut jalkineen ominaisuudet. Tämän lisäksi Klaveness pyrkii olemaan täyden palvelun jalkinetoimittaja. Teemme kovasti töitä sen eteen, että pystymme tuotevalikoimallamme palvelemaan suurimman osan asiakkaidemme jalkinetarpeista.

Erityisjalkineet

Erityisjalkineet

Jos kauppojen valikoimista ei löydy sopivia jalkineita esim. jalkojen turvotuksen, diabeteksen, reuman tai jalkatukien käytön vuoksi, voivat tehdasvalmisteiset erityisjalkineet olla ratkaisu näihin ongelmiin. Useita kymmeniä vaihtoehtoja, laadukkaita ja toimivia malleja sekä aikuisille että lapsille.

 

Tehdasvalmisteiset ortopediset mittajalkineet

Tehdasvalmisteiset ortopediset mittajalkineet

Tehdasvalmisteisiin ortopedisiin mittajalkineisiin voidaan tehdä muutamia muutostöitä, jos asiakkaan jalkinetarpeet ja ongelmat niin vaativat. Apuvälineteknikon ohjeilla ja tehtaan ammattitaidolla valmistetaan laadukkaat jalkineet, joissa on huomioitu asiakkaan yksilölliset toiveet jalkineongelmien ratkaisemiseksi. Kymmeniä malleja etenkin aikuisille.

Ortopediset jalkineet

Ortopediset jalkineet

Apuvälineklinikallamme käsityönä valmistettavat yksilölliset ortopediset jalkineet soveltuvat niille, joille tehdasvalmisteisten jalkineiden lestimitat, muodot tai mallit eivät riitä. Ne ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan, ja valmistettu juuri sinun mittojesi mukaan. Päällisnahkojen värivalikoima on laaja ja mallit toteutamme toiveitasi kuunnellen. Uniikit jalkineet sekä lapsille että aikuisille.

Kengänkorotukset

Kengänkorotukset

Jalkojen pituuseron korjaamiseen tarvitaan joko kengän sisälle laitettavaa pohjallista tai ulkopuolelle kiinteästi asennettavaa korotusta. Yli sentin korotukset on parasta valmistaa kengän ulkopohjaan.

Sopivat kengät lapselle

Sopivat kengät lapselle

Sopivan kengän ostaminen lapselle on yleensä haasteellista. Listasimme muutamia vinkkejä, joilla oikean kokoisen kengän hankkiminen olisi helpompaa.