Kengät

 

SoleusProteor Hakaniemi Siltasaarenkatu 11, HELSINKI. 

HAKANIEMEN KENKÄKLINIKALTAMME saat kaikki kenkiin liittyvät apuvälinepalvelut saman katon alta: 

  • kotimaisena käsityönä valmistetut yksilölliset jalkineet, sekä tehdasvalmisteiset yksilölliset ortopediset jalkineet
  • yksilölliset tukipohjalliset
  • tehdasvalmisteiset mittajalkineet ja erityisjalkineet
  • valmisjalkineet (erityisjalkinemyymälä Hakaniemessä) 
  • jalkineiden muutostyöt
  • suutaripalvelut
  • jalkineiden hoitotuotteet.

 

 

 Ortopediset jalkineet

 Ortopediset jalkineet

LUE LISÄÄ> 

Hakaniemen kenkäklinikallamme käsityönä valmistettavat yksilölliset ortopediset jalkineet soveltuvat niille, joille tehdasvalmisteisten jalkineiden lestimitat, muodot tai mallit eivät riitä.

Ne ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan, ja valmistettu juuri sinun mittojesi mukaan. Päällisnahkojen värivalikoima on laaja ja mallit toteutamme toiveitasi kuunnellen. Uniikit jalkineet sekä lapsille että aikuisille.

 

Tehdasvalmisteiset ortopediset mittajalkineet ja erityisjalkineet

Tehdasvalmisteiset ortopediset mittajalkineet ja erityisjalkineet

LUE LISÄÄ>

Jos kauppojen valikoimista ei löydy sopivia jalkineita esim. jalkojen turvotuksen, diabeteksen, reuman tai jalkatukien käytön vuoksi, voivat tehdasvalmisteiset erityisjalkineet olla ratkaisu näihin ongelmiin. Useita kymmeniä vaihtoehtoja, laadukkaita ja toimivia malleja sekä aikuisille että lapsille.

Tehdasvalmisteisiin ortopedisiin mittajalkineisiin voidaan tehdä muutamia muutostöitä, jos asiakkaan jalkinetarpeet ja ongelmat niin vaativat. Apuvälineteknikon ohjeilla ja tehtaan ammattitaidolla valmistetaan laadukkaat jalkineet, joissa on huomioitu asiakkaan yksilölliset toiveet jalkineongelmien ratkaisemiseksi. Kymmeniä malleja etenkin aikuisille.

Klaveness mitta- ja erityisjalkineet ovat korkealaatuisia jalkineita, joissa yhdistyy hyvä istuvuus, tilava lesti, tyylikkyys ja laadukkaat materiaalit. Omat mallit lapsille, naisille sekä miehille. Myymälässämme olevien kenkämallien lisäksi voimme tilata kattavasta tehtaan mallistosta juuri sopivat kengät sinulle. 

Kattava Klavenessin kenkämyymälä sijaitsee Hakaniemen kenkäklinikalla osoitteessa Siltasaasenkatu 11. Suppeampi myymälä on myös Lahden toimipisteessämme Vesijärvenkadulla.

Tutustu Klaveness- kenkämallistoon: https://www.soleusproteor.fi/tuotteet/kengat/klaveness-kenkagalleria 

Lasten myymäläjalkineet

Lasten myymäläjalkineet

Jos lapsesi käyttää tukipohjallisia, ortoosia tai ongelmana on varvistaminen, myymälämme varastossa on mukavia sandaaleja ja nilkkureita näihin tarpeisiin. 

LUE LISÄÄ>

 

Kengänkorotukset

Kengänkorotukset

Alaraajan pituuseroa voidaan tasata kengän sisään tai kengän ulkopohjaan tehtävällä korotuksella. Kengän mallista riippuen kengän sisäisellä korotuspohjallisella voidaan jalkojen pituuseroa tasata maksimissaan 10-15 mm. Korotus tehdään yleensä kokojalan mittaisena kiilamaisesti. Hyvin lievien pituuserojen hoidossa korotus voi olla pelkästään kantapään alla. Korotus voidaan yhdistää myös jalan asentoa korjaavaan tukipohjalliseen (korotustukipohjallinen). 10mm suuremmat korotukset korjataan jalkineiden ulkopohjaan kiinteästi liimattavalla korotuksella. Korotus muuttaa vähitellen lihasten ja nivelten toimintaa lähelle normaalia, jolloin pituuseroon liittyvät oireet voivat hävitä kokonaan.

Sopivat kengät lapselle

Sopivat kengät lapselle

Sopivan kengän ostaminen lapselle on yleensä haasteellista. Listasimme muutamia vinkkejä, joilla oikean kokoisen kengän hankkiminen olisi helpompaa.

LUE LISÄÄ>