EARfoon- yksilölliset kuulosuojaimet

EARfoon kuulosuojain on käytössä erittäin miellyttävä ja tehokas, koska ne tehdään täsmälleen käyttäjänsä korvakäytävään sopivaksi. Korvakäytävistä otetaan tarkka valos ja EARfoon laboratoriossa tehdään korkealaatuisesta akrylaatista kopiot näistä valoksista, jotka viimeistellään käsin. Yksilöllisiin allergiapinnoitettuihin kuulosuojaimiin on merkitty oikea ja vasen puoli sekä tunnusnumero. Useista eri kuulosuojainmalleista löydät itsellesi sopivimman. Esimerkiksi EARfoon Sound mahdollistaa liitännän kommunikaatiolaitteisiin kuten radioon tai puhelimeen. Perussuodattimen päälle voidaan liittää lisäsuodatin, silloin kun tarvitaan lisävaimennusta. Suodatin on vaihdettavissa takuuaikana veloituksetta, mikäli käytössä osoittautuu, että vaimennustaso ei olekaan juuri käyttäjälle sopiva.

Tiedustelut ja ajanvaraus: SoleusProteorin Ruskeasuon Apuvälineklinikka                          puh: 020 7431810

EARfoon perusmalli

EARfoon perusmalli

EARfoon Perusmalli joko kahvalla tai ilman. Suojaimen värivaihtoehdot ovat sininen, punainen,keltainen, vihreä, oranssi ja lila. Kahvalliseen malliin saa nauhan ja kaulusnipsun. Kahvaton suojain on huomaamaton, koska se jää kokonaan korvakäytävän sisäpuolelle.

Jäljitettävä kuulosuojain

Jäljitettävä kuulosuojain

EARfoon Jäljitettävä on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuudessa, jossa vieraat esineet eivät saa joutua itse tuotteen joukkoon valmistuksen aikana. Jäljitettävä EARfoon on varustettu nauhalla sekä se on väriltään helposti erottuva kirkkaan sininen. Lisäksi kyseinen malli on varustettu metallikuulalla, jonka metallinilmaisimet viimeistään löytävät.

Multiclic kuulosuojaimet vaihdettavalla vaimennuksella

Multiclic kuulosuojaimet vaihdettavalla vaimennuksella

EARfoon Multiclickissä on kiinteä sisäänrakennettu äänisuodatin (ns. perussuodatin) johon voidaan liittää lisäsuodatin, joka klikataan perusfiltterin päälle, kun tarvitaan lisävaimennusta. Perussuodatin antaa tarvittavan suojan käyttäjän normaalityössä. Lisäsuodatin on työ- tai vapaa-aikana tarvittavaa lisäsuojausta varten (esimerkiksi moottorisahaus, ammunta jne).

Kuulosuojaimet mootoripyöräilyyn

Kuulosuojaimet mootoripyöräilyyn

EARfoon Motoristi on tarkoitettu moottoripyöräilijöille. Tämä suojain on varustettu sopivilla äänisuodattimilla ja niissä ei ole osia, jotka olisivat korvan ulkopuolella. Suojain mahtuu hyvin ja turvallisesti kypärän alle. Motoristimalliin voidaan liittää suodattimen tilalle BMS kuunteluyksikkö, jossa on 3,5 mm plugi.

Kuulosuojaimet handsfree toiminnolla Sound

Kuulosuojaimet handsfree toiminnolla Sound

EARfoon Sound mahdollistaa liitännän erityyppisiin kommunikaatiolaitteisiin kuten radioihin, CD-soittimiin tai puhelimiin samalla kun kuulosi on täysin suojattu melulta. EARfoon Sound toimitetaan joko oikeaan tai vasempaan suojaimeen tai stereona molempiin. EARfoon Sound toimitetaan joko Koss kuulokenapeilla (3,5 mm plugi) tai ilman kuulokkeita, jolloin mukana on black plug -liittimet, joihin voi itse kiinnittää bluetooth-mikrofonit tai kuulokenapit. Kun EARfoon Soundia käytetään ilman kuulokkeita, peitetään kuulokereikä Pink plug -peitetulpalla.