Soleus Oy, Lahden apuvälineklinikka etsii apuvälineteknikkoa tai apuvälinealan kokemusta omaavaa fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Hei kaikki kuntoutusalan ammattilaiset!

Olen liikkeellä löytääkseni itselleni työkaverin! Soleus Oy:n Lahden apuvälineklinikka etsii nimittäin apuvälineteknikkoa tai apuvälinealan kokemusta omaavaa fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Jos olet valmis itsenäiseen työskentelyyn avoimessa työyhteisössä, monipuolisissa työtehtävissä, kaikin puolin ihastuttavan työkaverin rinnalla ja vieläpä Lahdessa, ota yhteyttä!

Toivon löytäväni työparikseni teknikon tai fysioterapeutin jolla olisi riittävä ammatillinen osaaminen höystettynä vastavalmistuneen innokkuudella ja korkealla työmoraalilla sekä avoimella asenteella. ;) Jos et kuitenkaan täytä kaikkia kriteerejä, mutta haaste kiinnostaa, ole reippaasti yhteydessä, niin keskustellaan kohtaisiko kysyntä ja tarjonta työsuhteen solmimiseksi. Paikka täytetään mahdollisimman nopeasti oikean ihmisen löydyttyä.

Mikäli viesti ei kosketa sinua, mutta tiedät jonkun joka saattaisi olla kiinnostunut, laita viesti rohkeasti eteenpäin. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla: jenna.niemela@soleusproteor.fi

Laita viestiä, niin sovitaan yhteinen tapaaminen!

Aurinkoisia syyspäiviä toivotellen,

Jenna Niemelä
Apuvälineteknikko
Soleus Oy
Lahden apuvälineklinikka

www.soleusproteor.fi