Haetaan apuvälineteknikkoa Lahteen

SOLEUS OY                                                                           16.11.2021                                                                                                                                                                                                    TÖITÄ  APUVÄLINETEKNIKOLLE !

Avoin työpaikka Lahden toimipisteessä

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme yhtä APUVÄLINETEKNIKKOA vastaamaan Päijät-Hämeen alueen asiakkaittemme tukipohjallis- ja jalkinepalveluista sekä niiden kehittämisestä.

Haettavalta ammattilaiselta odotamme hyvää ammatin vaatimaa etiikkaa, hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden suuntaan, riittävää ammattitaitoa ja tuoteosaamista, halua kehittyä sekä reipasta otetta ja iloista mieltä.

Tehtäväkuvaus

Työtehtävänä on laaja alaisesti vastata yksikön tukipohjallis- ja jalkinetuoteryhmän palvelujenjärjestämisestä ja tuotteiden tilaamisesta, valmistamisesta ja myynnistä sekä oman tuoteryhmänsä kehittämisestä. Tehtäväkenttää on myös mahdollista suunnata kompressioterapian ja ortotiikan alueelle. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä Soleus Oy:n muiden ammattilaisten kanssa osana Soleus Oy:n palvelukokonaisuutta.

Lahden toimipiste

Toimipiste sijaitsee Lahden ydinkeskustassa osoitteessa Vesijärvenkatu 8. Rakennuksen autohallissa on varattuna työntekijälle nimetty autopaikka. Etäisyys Lahden Matkakeskuksesta on n. 0,5 km. Myymälä- ja asiakaspalvelutilat sijaitsevat katutasossa ja pajatilat alakerrassa. Toimipisteen pääasiallisina tuoteryhminä ovat yksilölliset ortoosit, kengät, tukipohjalliset ja kompressiotuotteet. Toimipisteessä työskentelee päätoimisesti kaksi apuvälineteknikkoa.

TARJOUS TYÖPAIKASTA

Tarjoamme Sinulle yllä esitettyä työtehtävää Päijät-Hämeen vireässä pääkaupungissa Lahdessa. Samalla tarjoamme Sinulle työpaikan pitkään toimineessa ja koko ajan kehittyvässä Soleus Oy:ssä. Kanssamme pääset kehittymään ammatissasi ja olet mukana jatkamassa kotimaisen apuvälinevalmistuksen ja -palvelun perinnettä yhdessä osaavien kollegojesi kanssa.


Tervetuloa Soleus-perheeseen!

Ossi Häkkinen

toimitusjohtaja, apuvälineteknikko

Lisätietopyynnöt osoitteella: ossi.hakkinen@soleusproteor.fi tai puhelimitse 050 576 7330.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteella ossi.hakkinen@soleusproteor.fi

 

Tietoja Lahdesta:  https://www.lahti.fi/

Tietoja Soleus Oy:stä: https://www.soleusproteor.fi/