Polvituet, nilkkatuet, Plantaarifaskiitti, tukipohjalliset tukipohja,tukisukat hoitosukat, kengät ortopediset jalkineet, mittajalkineet, ortoosit, proteesit, Ensiproteesi,  sääriproteesi, reisiproteesi ja silikoni osajalkateräproteesi Proteesipaja
Tukipohjallinen , tukipohjalliset mittojesimukaan Tukipohjalliset.fi Ortopediset jalkineet, mittajalkineet, yksilöllisesti valmistetut jalkineet, erityisjalkineet Jalkineet Ortoosi eli tukisidos joka valmistetaan pääsääntöisesti yksilöllisesti Ortoosit Ortoosi eli tukisidos on apuväline joka valmistetaan pääsääntöisesti yksilöllisesti Proteesit Ortooseja tarvitaan silloin kun kehon tai raajan toiminta on alentunut esimerkiksi halvauksen, tapaturman tai kehityshäiriön vuoksi Lapsille hoitosukat ja -hoitohihat ovat raajojen ympärys- ja pituusmittojen mukaan valmistettavia tuotteita, joiden hoitopaine kevenee asteittain äärialueilta vartaloa kohden. Kompressiotuotteet Silikonista valmistettu osajalkateräproteesi on varpaansa, osan varpaistaan tai koko jalkateränsä menettäneen henkilön yksilöllinen apuväline, joka on sekä esteettinen että toiminnallinen. Silikonituotteet Myymälässämme on kattava valikoima erilaisia kävelykeppejä ja ne mitoitetaan hankintaa tehtäessä asiakkaalle sopiviksi. Kävelykepit Vuokraamme esimerkikis: Kyynärsauvat, Kipsikengät, Post- operatiiviset polvi- ja nilkkatuet, Pyörätuolit, Walker- tuet ja kantakengät Vuokratuotteet

VUOKRATUOTTEET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toimipisteistämme on vuokrattavissa erilaisia apuvälineitä tilapäiseen tarpeeseen.
Vuokratuotteisiin liittyen suosittelemme aina yhteydenottoa toimipisteeseemme, jolloin voimme tarjota parhaan mahdollisen apuvälineratkaisun.

KYYNÄRSAUVAT

Myymme ja vuokraamme EU-standardien mukaisia kyynärsauvoja. Kauttamme saa myös perusmalleja pidempiä, sekä lapsille lyhyempiä sauvoja, jääpiikkejä sekä kuluneiden kumitulppien tilalle uusia.

KANTAKENGÄT

Kantakengät ovat jalkaterää keventävät yksinkertaiset kantasandaalit, joita käytetään usein varpaiden tai jalkaterän alueen leikkausten jälkeen.

KIPSIKENGÄT

Kipsikenkämme (koot 38 - 48) ovat nahkaa ja niissä on ns. keinupohja, joka helpottaa kävelyä. Kannattaa varmistaa soittamalla, että hyllyssämme on juuri tarvitsemasi kokoinen kipsikenkä.

POST- OPERATIIVISET POLVI- JA NILKKATUET

Post-operatiiviset tuet vuokrataan yleisimmin lääkärin lähetteen mukaisesti. Tyypillisesti niitä käytetään väliaikaisesti 2 - 8 viikkoa vammautumisen (mm. nivelen raju vääntyminen, nivelsiteiden repeämät) tai leikkauksen jälkeen. Polveen ja nilkkaan on tarjolla useampia malleja, jotka valitaan tarpeen mukaan.
Useimmat tuet ovat niin kutsuttuja ROM (range of motion) malleja, joissa voidaan säätää nivelkulmaa tai sallia vain rajoitettu liikelaajuus kuntoutumisen edellyttämällä tavalla.

WALKER- TUET

Walkerit, eli niin kutsutut kävelykipsit tukevat nilkan ja säären liikkumattomiksi. Niitä käytetään muun muassa leikkauksista ja murtumista kuntoutuessa sekä jalan jänteiden pitkäaikaisten tulehdusten hoitoon. Mikäli jalan tila sallii Walkerin käytön, ovat ne perinteisen kipsauksen sijaan miellyttävämpiä käyttää. Niissä on kuminen keinupohja, jolla voi kävellä auttavasti, mikäli jalalle on sallittu painon varaaminen. Lisäksi ne ovat hyvin pehmustettuja ja tarralla kiinnitettäviä.
Kysy lisää tuotteistamme ja vuokraustoiminnastamme Puh: 020 743 1800.


09.04.2013